Dagmenu
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Aperitieven
Frisdranken
Bieren
Wijnen
Desserts
Salade met gemarineerde haring en rode biet
Hoofdgerecht per persoon niet deelbaar
€ 27,00
Allergieën
Volgens 3 Sterren Chef Tim Boury*** - Beste Stoofvlees van Vlaanderen (NB)
Volgens chocolatier Dominique Persoone "The Chocolate Line" hebben wij beste koninginnehapje van Vlaanderen (HLN)
Hoofdschotels
€ 39,00
Smeus aardappelen met Zeebrugse grijze garnalen
€ 39,00
Tomaat met garnalen
€ 34,50
Waterzooi van Noordzeevis
€ 32,00
Waterzooi van Kip
€ 29,50
Vegetarische Waterzooi
€ 32,00
Koninginnehapje
€ 37,50
Varkenswangetjes op z'n Vlaams
€ 30,50
Gegratineerd Witloof
€ 29,00
Balletjes in tomatensaus
€ 29,00
Balletjes in kriekensaus op Grootmoeders wijze
€ 29,00
Bloedworst op Brugse wijze
€ 32,00
Stoofvlees op z'n Vlaams
€ 38,00
Konijn op z'n Vlaams
€ 34,00
Steak "Belgisch wit-blauw"
€ 34,00
Tartaar van Filet pur
Supplementen
€ 3,00
Brood en Boter
€ 2,00
Mayonaise
€ 2,00
Ketchup