Dagmenu
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Aperitieven
Frisdranken
Bieren
Wijnen
Desserts
Steak "Belgisch wit-blauw"
Hoofdgerecht per persoon niet deelbaar
€ 32,00
Allergieën
Volgens 3 Sterren Chef Tim Boury*** - Beste Stoofvlees van Vlaanderen (NB)
Hoofdschotels
€ 39,00
Smeus aardappelen met Zeebrugse grijze garnalen
Mosselen "Goudmerk" Best Quality
€ 36,00
Mosselen Natuur
€ 36,00
Mosselen met Witte Wijn
€ 36,00
Mosselen met Bier
€ 36,00
Style "De Vlaamsche Pot"
Paling
€ 35,50
Gebakken Paling met Tartaarsaus
€ 35,50
Paling in de room
€ 35,50
Paling in 't groen
€ 35,50
Paling in Tomatensaus
€ 39,00
Tomaat met garnalen
€ 34,50
Waterzooi van Noordzeevis
€ 32,00
Waterzooi van Kip
€ 29,50
Vegetarische Waterzooi
€ 32,00
Koninginnehapje
€ 30,50
Gegratineerd Witloof
€ 29,00
Balletjes in tomatensaus
€ 29,00
Balletjes in kriekensaus op Grootmoeders wijze
€ 29,00
Bloedworst op Brugse wijze
€ 30,50
Stoofvlees op z'n Vlaams
€ 37,50
Konijn op z'n Vlaams
€ 32,00
Steak "Belgisch wit-blauw"
€ 32,00
Tartaar van Filet pur
Salades + Frietjes
€ 27,00
Salade geitenkaas en honing
€ 29,00
Salade geitenkaas met spek en honing
€ 27,00
Salade met gemarineerde haring en rode biet
€ 29,00
Salade met gepaneerde kippefilet
€ 27,00
Trio Kaaskroketten met salade
€ 29,00
Trio Hamkroketten met salade
€ 39,00
Trio Garnaalkroketten met salade
Hartige pannenkoeken van 12 uur tot 17 uur
€ 14,00
Hartige Pannenkoek met Kaas
€ 14,00
Hartige Pannenkoek met Spek
€ 16,00
Hartige Pannenkoek met Kaas en Spek
€ 16,00
Hartige Pannenkoek met Kaas en Tomaten
€ 14,00
Hartige Pannenkoek met Spek en Appels
€ 18,00
Hartige Pannenkoek met Kaas, Spek en Tomaten
€ 20,00
Boerenpannenkoek - spek, champignons, kaas en room
€ 3,00
Supplement
Supplementen
€ 3,00
Brood en Boter
€ 2,00
Mayonaise
€ 2,00
Ketchup